Nu kan du få bättre sexliv – med laser

Det här kommer hjälpa många kvinnor och kanske några män.


Om du inte tror på storken så vet du att kvinnors kroppar föder barn och att detta görs genom kvinnans underliv. Efteråt vittnar många kvinnor om att de fått sämre sexliv, det kan till exempel handla om att det helt enkelt gör ont när de har sex. Bland mycket annat.

Nu har ett företag tagit fram en laserbehandling som sägs hjälpa mot de här problemen. Företaget kallar det ”vaginal facelift” och namnet har kritiserats. Om det här verkligen är en behandling som behövs.

Genisid Clinics i Leicester menar att vaginan ”föryngras” av den här behandlingen och återfår sin spänst. Det är här många tvekar, det är såklart bra att kvinnor slipper ha ont, men att just operera tillbaka spänsten i vaginan kanske handlar mer om att männen vill att kvinnan ska vara exakt som innan hon födde barn.

Det hela bygger på att en metallstav förs in i vaginan och sedan belyser man slidväggarna med laser. (se klipp längst upp) Detta skulle då ”reparera” och göra vävnaden mjuk igen. Behandlingen tar 15 minuter och kostar runt 5000 kronor.

Som sagt, behandlingen har mött kritik, men patienter som testat säger att de är nöjda med resultatet, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare berättat om teknikprylen som gör att du kan knipöva på jobbet med hjälp av en app. En sådan kan kvinnor använda efter de fött barn. Prylen gör samma sak som laserbehandlingen men är billigare och naturligare.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.