- Foto: Faksimil Appstore / Pixabay

Här är Snapchats nya uppdatering – och det är exakt vad vi längtat efter

Äntligen kommer det vi alla längtat efter i Snapchat. Den nya uppdatering handlar om gruppchatt, redigering och musik.


Äntligen kommer Snapchat med en ny uppdatering!

Sist fick vi nya fantastiska filter. Det var kul, men inte alls lika nice som den uppdatering som kommer nu. Tisdagens uppdatering ger oss gruppchatt. Nu kan 16 personer delta i samma konversation och som vanligt i appen raderas det hela efter 24 timmar.

Var det allt? Nej! Du kan också använda saxen för att göra egna "klistermärken" i dina konstverk, redigera bilder från Memories och använda Shazam för att identifiera låtar.

Läs också om alla nya emojis för iPhone som du kan ladda ner idag och lär dig knepet för att spara Instagrambilder utan att ta printscreens.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du nya uppdateringen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).