Pengar, bilar och sprit – killarna visar upp sina sjuka lyxliv på Insta

Om man har gott om pengar så är det inte ovanligt att man unnar sig fina saker. De här snubbarna har tagit det till max på Instagram och de älskar att skryta om sina tillgångar.


Ett liv i lyx och så lite skryt på det. De här killarna drar sig inte för att visa upp sina extravaganta liv för sina många följare på Instagram. En brittisk tv-serie följer dessa showoffs från hela världen i "The rich kids of Instagram". Lite som den svenska tv-serien "Ung & bortskämd" om någon minns. Här är snubbarna som sticker ut med lite insta-bilder (fler bilder i bildspelet ovan):

Timothy Drake – @thetimothydrake

Timothy är 22 år gammal och pengar har alltid varit en del av hans liv. Hans päron jobbar i, håll i er nu, diamantbranschen. Han gillar dyra ansiktsmasker, klockor och att spendera runt 300 000 kronor per natt på resor till Paris.

Evan Luthra – @evanluthra

Evan är apputvecklare och gillar att snacka om sin egna framgång. Med #alwayswinning som motto i livet. I Los Angeles åker han inte Uber, utan hyr istället en helikopter som tar honom runt stan. Alltid med många tjejer som vill följa med.

Sammy Dee – @mrsammydee

Sammy bor i London och ser sig som en "down to earth"-kille. Och det bevisar han exempelvis genom att Instagramma bilder på fish and chips – på huven av sin Rolls Royce...

Nathaniel De Laurentis – @nathaniel_cashfleezy

Nathaniel är student i Tokyo och han gillar inte att posea med kreditkort. Med sedlar ser man ju HUR MYCKET pengar man har.

Dimash Adilet – @dimashadilet

Dimash är från Kazakstan och bor i Schweiz. Han vill vara en förebild för unga som vill någonstans i livet. Han fokuserar mer på texterna på sin Insta. Och på att klä sig likt en ung James Bond.

Ezra J William – @ezrajwilliam

FASHION! Ezra bor i New York och vill slå sig fram i modebranschen, och det syns minst sagt på hans konto. Han inspirerar människor, samtidigt som han berättar att hans skor och väskor kostar mer än 7 miljoner kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Coola killar?
Tack för din röst!