Svårt att få orgasm av penetrativt sex?
Har du svårt att få orgasm vid sex?

6 sexställningar som hjälper kvinnor att få orgasm

Har du problem med att få orgasm endast via penetration? Då ska du testa detta som garanterat förhöjer chanserna för en kvinnlig orgasm.


Har du problem med att komma endast via penetration (vilket är helt normalt) så kan du behöva en vibrator eller liknande för att hjälpa dig på traven.

Cosmopolitan har listat sex olika sexställningar där du enkelt kan använda dig av hjälpmedel som stimulerar klitoris.

1. The Handyman Hand

Alltså att tjejen är överst. Det sägs att denna sexställning ska vara den bästa för att kvinnor ska få en orgasm. Om det fortfarande inte fungerar - be honom använda en vibrator som han kan använda på din klitoris. Det bästa med detta; han får en perfekt utsikt över att se dig gå crazy.

2. The Pinkie Swear Plunge

Ligg på sidan båda två, och titta mot varandra. Tjejen lägger sitt översta ben över honom. Här har du alla möjligheter i världen att på egen hand stimulera din klitoris, och han har lediga händer till att göra precis vad ni vill.

3. The Lady Missionary

Alltså missionären fast killen står upp och tjejen ligger på rygg. Använd sedan en vibrator mot klitoris. Tips! Testa att ligga på bordet och ha killen stående framför dig.

4. The Snuggle Session

Är du inte helt bekväm med att släppa lös helt (vilket du borde vara) så kan du testa att köra skeden. Det är både romantiskt och avslappnande – och han kan stimulera din klitoris samtidigt.

5. Mission of Squirma

Alltså vanliga missionären. Ett problem som ofta dyker upp vid sex är att killen bara pumpar på, vilket mer leder till ett irritationsmoment än bra sex. Så, kommunicera mera. Säg till killen vad du gillar och ta det istället lugnt, försök att tillsammans hitta det där som får dig att explodera. Tar ni det lugnt kan både tjejen och killen även stimulera klitoris samtidigt.

6. The Hump N’ Grind

Kör cowgirl positionen, med din bakdel mot hans ansikte. Killen ska sedan ta upp sitt ena knä, så att det stimulerar din klitoris.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.