Så här har du aldrig sett McDonalds förut – är det här framtiden?

Vi är vana vid hur McDonalds brukar se ut och det är hyfsat standard i hela världen. Men nu har ett projekt provats och det ser riktigt... ja läckert ut.


Det är i Hong Kong som en liten provrestaurang har satts upp. En minimalistisk McDonalds med mycket rostfritt stål och dimmat ljus. Lite som en riktigt classy restaurang gott sammanfattat. Det hela förklaras som ett experiment.

Udda för den kända hamburgerkedjan är synliga telefonladdare vid varje bord, en vattenfontän – och en salladsbar. Ett projekt sammansatt av designbyrån Landini Associates och McDonalds.

Det är inte heller allt. Hamburgarna ser annorlunda ut. Lite som på en "finare" hamburgerrestaurang, rapporterar Mirror. Frågan är om det här verkligen är framtiden? Eller om man är så van vid utseendet att man skulle sakna det? Se fler bilder i bildspelet ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du välja den här donken framför den klassiska?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ung person livshotande skadad i skidolycka

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.