6 saker som tyder på att du förstör ditt förhållande utan att veta om det

Dags att göra något.


1. Du tror att det är din partners uppgift att göra dig lycklig

Visst ska din partner göra dig lyckig av att bara vara sig själv. Men att förvänta sig att din partner är din enda källa till lycka kommer bara göra dig besviken.

En är alltid ansvarig för sin egen lycka.


Bildkälla

2. Du jämför din relation med andras

Även om alla andra tycks veta hur en relation "bör" vara så är de enda som vet på riktigt; bara du och din partner. Genom att jämföra din relation med andras utan att se till er själva, skapar du orimliga förväntningar.

Dessutom är ingen relation så som den är presenterad på sociala medier, just saying.


Bildkälla

3. Du reflekterar aldrig över dig själv

Eller ditt egna beteende. Skyll inte alltid på din partner när ni har det bråkigt. Glöm aldrig att reflektera över hur du själv bidrar till den dåliga stämningen.

Om hen inte gör något uppenbart extremt fel, så klart.


Bildkälla

4. Du är inte så förstående som du borde vara

Relationer kräver en rejäl investering av medkänsla och förståelse. Så om du och din partner inte är villiga till att ta med ert mest kärleksfulla jag till er relation, så kanske det inte är värt det?

Våga vara öppen och sårbar.

Bildkälla

5. Du vet inte ens vad du vill ha i en relation egentligen

Om du inte har funderat över vad du verkligen vill ha i en relation förutom härliga stunder, kärlek, ha sex hela dagen och skrattade tills du inte kan andas, så bör du nog ta dig en funderare till. För verkliga vardagslivet är inte bara det.


Bildkälla

6. Du tillåter inte din relation att utvecklas

Du kan inte hålla tillbaka din partner och samtidigt kräva att hen ska vara samma person som när ni blev kära. Ge din partner utrymme att växa åt alla håll, så att ni kan utvecklas tillsammans.


Bildkälla

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!