Vilket tecken borde du dejta?
1 av 2
Vilket tecken borde du dejta? - Foto: Emojipedia
Här är svaret.
2 av 2
Här är svaret. - Foto: eDarling

Det här stjärntecknet passar du bäst ihop med – enligt forskning

Okej, så det där med astrologi kanske inte är helt pålitligt. Men det här är faktiskt en riktig undersökning som visar vem du egentligen passar bäst med.


Dejtingsajten eDarling har undersökt över 8 000 av singlarna som registrerat sig och gjort deras "psykologiskt baserade personlighetstest".

De kunde då se vilka stjärntecken som oftast blev ihopmatchade – alltså vilket tecken du enligt statistiken borde passa med.

Det visade sig att det är extra gött att vara vädur – då har du två riktigt bra potentiella ihopparningar. De allra starkaste matchningarna var nämligen mellan väduren och vågen och stenbocken och väduren.

Bildkälla

Men självklart finns det någon för alla!

Här är hela listan:

Bildkälla: eDarling

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på astrologi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japan höjer räntan efter 17 år

700 instängda i australisk avkrok

Omkring 700 människor var strandsatta i norra Australien på tisdagen sedan en tropisk cyklon vid namn Megan dragit förbi och brutit förbindelser med resten av landet.

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

Israel har attackerat flera militära mål på landsbygden utanför Damaskus natten till tisdag, enligt statliga syriska medier.

USA: Vapen förstörda i Jemen

1 timme sedan
Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

1 timme sedan
Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

2 timmar sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.