Jill, 25, sa upp sig från jobbet – nu lever hon sitt drömliv och tjänar miljoner

Jill sa upp sig från sitt gamla arbete för att resa runt och uppleva världen. I dag är hon miljonär och lever riktigt lyxigt.


Det finns många människor som har det vanliga nio- till-fem-jobbet. Men om du fick chansen att säga upp dig för att resa jorden runt och vara miljonär, skulle du ta den?

Det gjorde nämligen 25-åringen Jill DeConti från östkusten i USA. Hon arbetade inom finans men sa upp sig förra året och ångrar inte sitt beslut, det hon gör i dag är nämligen bara en dröm för många. Hon reser runt i världen samtidigt som hon påstår att hon tjänar miljoner, skriver Daily Mail.

Tydligen var det inget fel på hennes tidigare jobb med hon kände något slags tomrum.

– Min mamma var en ensamstående förälder och hon dog i cancer när jag började gymnasiet. Så på något sätt ville jag uppleva världen för henne, eftersom hon aldrig kunde göra det på egen hand, säger hon till Daily Mail.

Hon tjänar sina pengar på olika håll. Hon letar bland annat produkter på internet för att sälja på olika plattformar och driver ett eget marknadsföringsföretag.

Arbetstiderna i hennes arbete är också annorlunda, hon arbetar nämligen bara fyra till fem timmar om dagen och lägger mycket arbete på assistenter.

Hon har också en e-bok och e-kurser för att hjälpa kvinnor att starta egna företag.

– I början jobbade jag tolv timmar om dagen, men nu har jag lärt mig att arbeta smartare, inte hårdare, vilket är möjligt om du använder din tid så effektivt som möjligt.

På hennes Instagram-konto följer drygt 8 000 hennes lyxliv, hon driver också en välläst blogg.

Med sig på sina resor har hon sin 29-åriga pojkvän som hon träffade på universitetet.

– Det har överträffat alla mina förväntningar. Det bästa är att jag har en partner att göra det här med, så jag får dela resa och affärsaspekten med honom. Jag tror att det skulle vara mycket svårare att jonglera allting på helt egen hand.

Någon biljett hem har hon ännu inte bokat men hon saknar sina vänner och sin familj. Jill menar att målet är att vara oberoende av pengar så hon kan göra och uppleva mycket mer.

– Jag är inte speciell, jag är bara en flicka som hade en dröm och gav det en chans. Vem som helst kan göra vad jag gör, de måste bara börja med ett steg i taget. Man måste ha full tro på sig själv, säger hon till Daily Mail.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha hennes jobb?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.