Coca-Cola-burken som vi är vana att se den.
1 av 3
Coca-Cola-burken som vi är vana att se den. - Foto: Ap
Och nya kläderna.
2 av 3
Och nya kläderna. - Foto: COCA-COLA
Snyggt?
3 av 3
Snyggt? - Foto: COCA-COLA

Nu får Coca-Colas burkar ett helt nytt utseende – så här ser de ut

Lite mer enhetligt, kan tyckas.


Plötsligt händer det. Märken och förpackningar som vi alltid tagit för givet ska se ut på ett vis förändras i ett ögonblick.

Nu är det dags för Coca-Colas burkar och flaskor att få sig ett klädombyte. Där märket omfamnar sin klassiska röda färg i alla läskvarianter.


Det svarta för Cola Zero, silverfärgade för Cola Light och gröna för Cola Life är kvar men med en omsvepning av röd färg.

De nya varianterna kommer till en början att finnas tillgängliga i Mexiko, som är ett av länderna där Coca-Cola går bäst. Om de kommer att säljas i Sverige är fortfarande oklart, skriver GP.

– Vi vill erbjuda våra kunder fler valmöjligheter men också främja våra smaker, säger Muhtar Kent, Coca Colas vd i ett pressmeddelande.


Till Telegraph säger James Sommerville som är designchef för företaget att "det här markerar första gången på 130 år som Coca-Colas ikoniska visuella stil delas i alla produkter".

Kanske också ett sätt att undgå den senaste debatten om vad Coca-Cola verkligen gör med kroppen eller kritiken om hur mycket socker en burk vanlig cola innehåller.

Är de snyggare? Avgör själv.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är de nya flaskorna och burkarna snyggare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

1 timme sedan
45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement. Av bussens 46 passagerare överlevde bara en åttaårig flicka.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

1 timme sedan
Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.