Glödheta brandmännen poserar för välgörenhet i kalender – med valpar

Är det bara jag eller blev det varmt här inne?


I Australien har "Firefighters calendar" givetvis blivit en årlig tradition där hunkiga brandmän poserar utan tröjor – och med hundvalpar(!).

Vi får hoppas att de här brandmännen är redo att släcka alla bränder som startar när folket kollar på kalendern – för visst är den het. Några av bilderna finns redan på Instagram där det finns andra spännande konton – som rumpor i naturen exempelvis.

Historien bakom kalendern startade 1993 och alla pengar som kalendern drar in skänks till Children's Hospital Foundation och den brännskadade enheten av Westmeads barnsjukhus.

Sedan kalendern startade har brandmännen dragit in över 1 miljon dollar – eller drygt 8 miljoner svenska kronor, skriver Mashable.

I år kommer pengar också att skänkas till RASPCA som hjälper och skyddar djur. Det kan vara den enkla anledningen till att hunkarna poserar med valpar – eller med en katt för omväxlings skull.

Törstig någon?

Bläddra i bildspelet för fler heta bilder.

Du är säkert sugen på att läsa om den heta och hunkiga matteläraren som nu fått modellkontrakt. Vi vet. Vi skvallrar inte.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du köpa kalendern?
Tack för din röst!