Borden är väldigt naturliga.
1 av 3
Borden är väldigt naturliga. - Foto: Bunyadi
Avskiljt för privat mat.
2 av 3
Avskiljt för privat mat. - Foto: Bunyadi
Bunyadi.
3 av 3
Bunyadi. - Foto: Bunyadi

Här är restaurangen för dig som vill äta helt naken

Maten kanske smakar bättre utan kläder på?


Ibland vet man bara inte vad man ska ha på sig när man ska bege sig ut på stan. Fråga bara Kim Kardashian exempelvis.

Därför känns det inte särskilt långsökt att några geniala entrepenörer ska öppna en restaurang där alla som äter är nakna. På riktigt.

Bildkälla: Bunyadi

The Bunyandi är en tillfällig restaurang som ska öppna i London lagom till juni. Måltiderna ska vara hälsosamma med närodlade ingredienser som är tillagade över en vedgrill. Dessutom ska samtliga bestick vara ätbara.

Och sen det där med att alla är nakna också.

När du kommer till restaurangen får du välja om du vill äta din måltid naken. Om ja får du gå in i barområdet där alla är påklädda för att bli ledd till omklädningsrum där du då får ett skynke.

Bildkälla

Sedan leds du till området där alla är nakna. För mysfaktor kommer det enda ljuset från levande ljus. Och när du känner dig bekväm kan du bara klä av dig skynket och bresa bäst du vill.

Serveringspersonalen kommer också att vara naken.

Men lugna ner med moralpaniken nu – inte ens här MÅSTE du vara naken. Det finns en sektion för påklädda gäster också. Sen är givetvis kockar och kökspersonal klädda för att undvika, ja, att vissa delar kommer i kontakt med din mat.

Skaparna av restaurangen hoppas att den avslappnade stämningen ska befria besökarna från bojorna av det moderna livet. Dessutom måste de som äter nakna lämna sina telefoner i omklädningsrummet, skriver brittiska Metro. Så tillbaks till naturen, typ.

Stolarna och borden är gjord av virke och stubbar och området är avskiljt med bambu:

Bildkälla: Bunyadi

Bildkälla: Bunyadi

Är du sugen på ett besök? Då måste du skriva upp dig på en lista. Det är redan 24 000 intresserad så bäst för dig att skynda in på deras hemsida för att säkra en plats.

Annars kan du spendera sommaren genom att få betalt för att äta pizza.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du välja att äta naken på restaurangen?
Tack för din röst!