1 av 3
- Foto: TT / Emojipedia
2 av 3
- Foto: tt
3 av 3
- Foto: tt

Undersökning: Festival är det bästa stället att vara otrogen på

Är det dags att bli orolig?


Snart börjar säsongen för musikfestivaler. En plats att släppa loss, njuta av musik – och vara otrogen. I alla fall enligt en undersökning gjord av dejtingsidan Victoria Milan som riktar in sig mot just folk som vill vara otrogna.

Resultatet visar att 72 procent av de tillfrågade anser att just musikfestivaler är den ultimata platsen för en otrohetsaffär.

I undersökningen deltog 3 412 manliga och kvinnliga medlemmar för att få en verklig syn på hur det är att gå på musikfestivaler samt var och hur otrohet är mest troligt att hända.

De flesta som svarade anser att flörten troligtvis är spontant. Det som lockar mest med just musikfestivaler är att det är en plats för glädje och en "semester från sitt vanliga liv".

De flesta som svarat vill helst på en internationell festival och till festivalen vill man åka med vänner – alltså inte med sin partner.

Sigurd Vedal som grundat Victoria Milan säger i ett pressmeddelande att "det inte är konstigt att otrogna älskar att gå på musikfestivaler och lämnar sin fasta partner hemma. Festivaler är fulla av snygga människor som vill ha roligt - och är öppna för engångsligg, förälskelser och flörta".

För alla som är oroliga för att din partner är otrogen finns det en madrass som skickar sms om partnern är otrogen – och det finns visst också ett sätt att ta reda på om ens älskling är otrogen på Tinder.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du gå på musikfestival i sommar?
Tack för din röst!