Nu finns äntligen vin för katter – så du aldrig behöver dricka ensam

Brukar du dricka några glas vin i ensamhet ibland? Men det kan vara just det, ensamt. Men nu finns en lösning – det är bara att dricka med din katt istället.


Vi har alla varit där, druckit några glas vin ensamma i soffan och slötittat på serier. Men så när man druckit upp tredje glaset övermannas man av en plötslig ensamhet.

En ensamhet som inte blir bättre av att din katt sitter och tittar oförstående på dig när du snörvlar lite i soffan. För du är ensam i din lullighet, och ingen förstår dig, inte ens din katt.

Men nu kommer du aldrig behöva känna så igen, för nu kan du faktiskt dela din lullighet med din katt.

Det är vinföretaget Apollo Peak som tillverkar ett nytt "vin" för katter. Det är dock alkoholfritt eftersom det vore djupt oetiskt att ge en katt alkohol, rapporterar Metro.

Vinet består istället av ekologisk kattmynta och vatten, och färg från rödbetor så det får samma färg som rödvin. Är du en person som föredrar vitt framför rött så är det också löst – med en blandning färgad med gulbetor.

Vinerna heter passande nog Pinot Meow och MosCATo, skriver Metro.

Så snart kan du och din katt ha lika lulliga samtal om livet och förälskelse innan ni dansar en kärleksfull fuldans tillsammans på mattan.

Gillar du vin? Då borde du verkligen kolla in den nya succétrenden – blått vin.

/
Vin
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du dricka vin med din katt?
Tack för din röst!