Lina, 26, gjorde succé med sin halloween-sminkning: "Det är jätteroligt"

Kan det här vara Sveriges bästa och läskigaste halloween-sminkning?


Lina Jonsdotter, 26, från Östersund bestämde sig för att testa sfx makeup för andra gången i sitt liv. Och ja, resultatet blev skrämmande bra.

– Jag filmade när jag sminkade mig och la ut det på Youtube och det sa bara "pang". Nu är det nästan 4 000 som har sett den och jag har fått erbjudanden om att sminka nattklubbspersonal. Det är jätteroligt, med tanke på att jag inte gjort det här så länge, säger Lina till Nyheter24.


Lina berättar att hon alltid varit en kreativ person och när hon satt och kollade på andra som gjorde liknande sminkningar bestämde hon sig för att testa själv.

– Det tog ungefär två timmar att göra men jag blev nöjd med resultatet, förutom att det var lite svårt att prata och äta. Har fått höra av flera stycken att det är hur coolt som helst.

När Lina sminkade sig ville hon att resultatet skulle se så verkligt ut som möjligt och ja, kollar ni på bilden nedan för så kommer ni att se vad hon menar.


Men när det var dags att gå på halloweenfest blev det en annan sminkning som Lina kunde äta, prata och dricka med.

Linns Youtubekanal hittar du fler läskiga sminkningar.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du klä ut dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.