Nu finns drömjobbet ute för dig som vill prova lite bondage.
1 av 3
Nu finns drömjobbet ute för dig som vill prova lite bondage. - Foto: Winkwink/Pixabay
Att testa lite kinky sexleksaker.
2 av 3
Att testa lite kinky sexleksaker. - Foto: Pixabay
Sök!
3 av 3
Sök! - Foto: Winkwink

Sugen på att testa bondage? Då borde du söka det här heta jobbet

Nu finns en het jobbannons ute där en webbshop för sexleksaker söker testpersoner som är sugen på att testa bondageleksaker.


Har du alltid velat prova lite kinky redskap i sänghalmen men inte riktigt vågat ännu? Då kanske den här jobbannonsen är något för dig som är sugen på lite lättare BDSM.

Sexleksaksbutiken Winkwink.se söker nämligen nya medlemmar till sin testpanel. Där kan den som blir utvald få prova sexleksaker som synts i bland annat nya filmen Fifty Shades Darker.

GiphyGiphy

– Då den första filmen i Fifty Shades of Grey-triologin visades på bio såldes det över 400 000 biljetter vilket är en oerhörd succé, men samtidigt satt vi på kontoret och tyckte det var synd att det är så pass många som aldrig själva får prova de produkter som man kan se i filmen, säger Kristoffer Hjerrild, som är innehavare av Winkwink.

Det som testpanelen ska få testa är piskor, handbojor, ögonbindlar, bröstvårtsklämmor och ett fastspänningsset. Webbshoppen förväntar sig att fler än 500 ansökningar kommer in – så tveka inte om du är sugen på att prova lite lätt bondage.

Jobbet innebär cirka fem timmar i veckan som ska lägga på att testa produkterna. Det viktigaste är att du är nyfiken och även duktig på att skriva.

Här kan du söka till testpanelen. Senast den 20 januari!

Läs också om nio saker du borde tänka på om du vill testa BDSM – eller läs om varför kattägare tänker mer på bondage än andra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du sugen på att testa bondage?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

1 timme sedan
Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.