Här kommer du kunna träffa en av skådisarna från Skam – ikväll

En av skådisarna från norska succéserien är i Sverige och här kommer du kunna träffa personen redan ikväll.


Skam-febern fortsätter rasa i Sverige och ikväll är faktiskt en av skådisarna från succéserien i Sverige. Så den som tröttnat på att bara se Skam på en skärm borde ta sig till Göteborg ikväll för att se personen i verkligheten.

Nu kan Nyheter24 nämligen avslöja en av skådisarna kommer medverka i ett Skam-quiz på restaurangen Yaki-Da i Göteborg. Men vem den hemliga norska gästen är vet vi ännu inte.

– Det kommer bli mycket stort och häftigt. Vi kommer framföra scener från Skam och så ska personer gissa vilken scen det är och då kommer även en av skådespelarna från serien medverka, säger Tobias Söderman som är quizmaster.

Kan du säga vem det är?

– Nej, tyvärr, men det är en person som är med mycket i serien.

Quizet kommer börja vid 20.30 så för den som är sugen på att gå är det bara att bege sig till Göteborg nu direkt.

Älskar du också Skam men har inte möjlighet att göra quizet i Göteborg kan du trösta dig med det här quizet för att se vilken karaktär från Skam som du är mest lik.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du Skam?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?