Idag gick ett rykte om huvudpersonen i säsong 4.
Idag gick ett rykte om huvudpersonen i säsong 4. - Foto: NRK/Instagram

Hon pekades ut som nästa huvudperson i Skam – nu berättar hon hur det ligger till

Skådisen Ulrikke Falch bemöter nu påståendet om att hon skulle vara huvudrollen i säsong 4.


Under dagen kom nyheten om att det är Vilde som tros vara huvudkaraktären i den fjärde säsongen av Skam. Det genom att en bild spridits i sociala medier på ett Instagram-inlägg där skådisen Ulrikke Falch skrivit "Jeg er hovedpersonen i sesong 4".


Sedan tros hon ha redigerat inlägget så att det bara står en "4" där. Men om vi kollar på screenshotten från Instagram igen så stämmer det inte riktigt med vad folk har kommenterat.


Varför skriver folk saker som "4??? Sesong 4???" om hon inte varit tydlig med det från början. Bilden tros alltså ha manipulerats.

Dessutom går Ulrikke Falch själv ut och skriver på Twitter att "folk borde bli smartare" och att hon aldrig skulle gå ut med det på Instagram. Samt att bilden har blivit "omgjord" av någon.

Och på Instagram står det nu istället "Please be smarter".

Under torsdagskvällen publicerade Ulrikke Falch en ny bild på Instagram. En skärmdump på den redigerade bilden som väckte ryktet om att hon skulle vara huvudpersonen i nästa säsong.

Under bilden skriver Ulrikke Falch att hon aldrig hade skrivit att hon kommer att vara huvudpersonen i nästa säsong och att bilden hade redigerats.

Det är klart att Vilde fortfarande kan ha huvudrollen i säsong 4 – men oddsen pekar på någon annan.

Kolla också hur du kan kolla på säsong 4 i Sverige trots blockeringen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du fortfarande att Vilde är huvudperson i säsong 4?
Tack för din röst!
Senaste nytt

USA: Nya Iran-sanktioner att vänta

Migrationsverket begär mer till förvarsplatser

Migrationsverket når inte regeringens mål om 1 000 förvarsplatser för personer som ska återföras till utlandet. Myndigheten anser att de behöver mer pengar för att klara av uppdraget.

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 timmar sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

3 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

3 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

3 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.