Experten menar att det finns ett tips.
1 av 2
Experten menar att det finns ett tips. - Foto: TT/Shutterstock
Det kräver inte heller att ni är flexibla, det kommer inte leda till någon sexskada och inte heller någon pinsam historia.
2 av 2
Det kräver inte heller att ni är flexibla, det kommer inte leda till någon sexskada och inte heller någon pinsam historia. - Foto: TT

Experten: Det här är det enda sextipset du behöver

Det kräver inte heller att ni är flexibla, det kommer inte leda till någon sexskada och inte heller någon pinsam historia.


Att fungera bra i sovrummet tillsammans är otroligt viktigt. Men sexexperten Nicole Prause vid University of California menar att det finns ett tips som kommer hjälpa er och det är allt som behövs.

Det kräver inte heller att ni är viga, det kommer inte leda till någon sexskada och inte heller någon pinsam historia.

Enligt henne är det viktigaste och bästa ni kan göra i sovrummet att lyssna på varandra, skriver Independent.

Prause berättade för New York Magazine att det är viktigt att var öppna med vad man gillar och självklart lyssna på varandra.

– Om du gillar något som de gör, säg “jag gillar det”. Använd dina ord. Om du kan vara ännu mer specifik med vad du gillar, så var det, säger hon.

Prause säger att om man gillar något som är lite "farligare" så är det bättre att börja med något annat, för att skapa tillit till varandra.

Ingen forskning i världen kommer att hjälpa så mycket som att bara lära känna varandra, menar hon.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.