"Jag fick en kondom i soppan"

"Jag har haft många sömnlösa nätter och ångestfyllda dagar sedan denna händelse."


Det var i den välbärgade statsdelen Orange County som Zdenek Philip Hodousek, 50, tillsammans med sin familj, besökte restaurangen Claim Jumper påsksöndagen den 12 april i år.

"Herregud det är en kondom!"

Hodousek beställde in en fransk löksoppa.

Allt verkade vara i sin ordning tills hans tänder plötsligt bet tag i något segt och lite gummiaktigt. Han antog att det var en ostbit eller liknande. Men den gick inte sönder. Hur hårt han än bet. Han spottade ut föremålet och la det i en servett varpå hans fru utbrast:

–Herregud, det är ju en kondom!

Hittade kvinnligt DNA i kondomen

Hodousek spydde både i toaletten och på parkeringsplatsen efter incidenten. Han har även haft många sömnlösa nätter och ångestfyllda dagar sedan händelsen, står det i stämningsansökan.

Hodousek hävdar att han skickat in kondomen till ett labb och funnit kvinnligt DNA i den. Nu begär han att samtliga kvinnliga anställda på restaurangen DNA-testas.

–Min klient vill han sinnesro, säger Eric Traut, Hodouseks advokat.

Men Gladstone International, PR-byrån som representerar Claim Jumper, menar att det inte finns bevis för Hodouseks påståenden. De erkänner att Hodousek hittade ett "främmande föremål" i soppan. Samtidigt påpekar de att det inte går att veta att det är samma föremål som han skickade in till ett labb för att testas eftersom han tog med sig föremålet från restaurangen.

–Ingen i personalen har gjort något fel, säger en representant för PR-byrån enligt The Orange County Register.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!