Hon har jättebehån som handväska

"Jag vill bara visa för er hur fantastiskt det är att ha stora bröst".


En 20-årig kvinna med enorma bröst har blivit den senaste snackisen på internet.

Det är genom att visa nya, kreativa, sätt att använda sig av sin jättestora behå som studenten Winter Pierzina lockat närmare en halv miljon tittare på YouTube.

På den dryga minuten långa filmen ser man hur Winter plockar upp såväl en nyckelknippa som mobiltelefon, digitalkamera, läppstift och deodorant ur sin stora, röda, behå.

– Jag ville bara visa för er hur fantastiskt det är att ha stora bröst, eftersom behån också kan användas som handväska, säger Winter själv.

Titta på filmen här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Populära butiken tvingas stänga efter 172 år: "Bestörta"

Försvagad sits för Danmarks regering

Den danska regeringens position försvagas och Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne stärks sedan en folketingsledamot bytt parti till hennes och en politisk vilde också bestämt sig för att gå med där.

Ras för bitcoin

Kryptovalutor som bitcoin faller kraftigt och just bitcoin har under morgonen backat drygt 5 procent. Nedgången betyder att en bitcoin nu handlas kring drygt 63 800 dollar vilket innebär en nedgång på 10 procent de senaste fem dagarna.

Högre försvarsvilja med utländsk bakgrund

Viljan att strida och riskera livet för att försvara Sverige är högre bland invånare i utsatta områden med utländsk bakgrund än hos övriga svenskar. Det visar en ny undersökning från Järvaveckan.

Här tvingas Maria Forsblom lämna "Nyhetsmorgon"-studion – mitt i direktsändning

Anders Pihlblad och Maria Forsblom skulle leda tisdagens "Nyhetsmorgon" i TV4. Men mitt under sändningen tvingades den senare lämna studion.

Planen: Dubbelt så mycket el till 2045

År 2045 ska Sverige kunna producera dubbelt så mycket el som i dag, eller 300 TWh. Bland annat med kraftigt utbyggd kärnkraft. Det framgår av regeringens energiproposition, som också innehåller etappmål på vägen dit.