Tanten använder sexdocka som stoppskylt

Här är tanten som tröttnat på trafikdårarna och löser problemet med en sexdocka.


Sexdockan dog
Det är inte första gången som sexdockor härjar i Kina. Förra månaden spenderade 18 poliser omkring 40 minuter för att rädda en drunknande sexdocka i Shadongprovinsen (och ja - alla trodde att dockan var en riktig människa).

KINA. Varför nöja sig med en tråkig stoppskylt när man har en sexdocka till hands?

En äldre kvinna tröttnade på förare som i alldeles för hög fart gasade förbi vid ett övergångsställe i närheten av hennes hem, och såg till att lösa problemet, rapporterar Car News China

Eftersom polisen inte var mycket till hjälp tog den gamla damen saken i egna händer - med hjälp av en sexdocka. I hopp om att få förare att sakta ner farten tog hon helt sonika med sig dockan och band fast denna vid ett träd, precis intill vägkanten. 

Och enligt bilden ser lösningen ut att fungera - minst en förare känner sig tvingad att sakta ner för att glo på "kvinnan". 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei får ta del av hemlig information

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

1 timme sedan
Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.