Mannen med världens största "guns".
Mannen med världens största "guns". - Foto: Guinnes Records

Moustafa, 31, är verklighetens Karl-Alfred

Egyptiern Moustafa Ismail hade ett mål: att skaffa sig världens största biceps. Det har han nått med hård träning och rätt kost - nu ser han ut som en verklig "Karl-Alfred". Men han hatar spenat.


Moustafas dagliga kost

1,3 kilo kyckling

0,5 kilo kött eller fisk

7,5 liter vatten

3 liter proteinshake

USA. Bodybuildern Moustafa Ismail, 31, är med i Guinness Rekordbok. Anledningen? Han har världens största biceps. Att se honom är som att se en mänsklig version av den tecknade figuren "Popeye", eller "Karl-Alfred" som han kallas på svenska. Problemet är bara att Ismail, till skillnad från seriefiguren, hatar spenat.

– Folk säger alltid att jag påminner om Popeye. Jag skrattar åt det eftersom sanningen är att jag inte ens äter spenat - jag hatar det. Sen tror jag faktiskt att mina armar är större än seriefigurens nu, säger bodybuildern enligt Daily Mail.

Moustafas högerarm har en omkrets på 63,5 centimeter och vänsterarmen 64,8 centimeter när han spänner dem. När han inte spänner dem är omkretsen ett par centimeter kortare. Hans dröm är att bli professionell bodybuilder men just nu jobbar han som chef på en bensinstation. I tio år har han lyft vikter två gånger om dagen och nu är hans mål uppnått - överarmarna är lika breda som en vanlig mans midja.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!