Runkmaskinen som hjälper med spermadonation

Forskare har nu byggt en maskin som hjälper män att donera sperma - utan att de behöver lyfta ett finger.


"Sperm extractor"

Maskinen finns just nu endast på Zhengzhou Central Hospital men ska finnas tillgänglig för försäljning på nätet. Den kostar $2,800 (drygt 18 000 kronor) och hemsidan försöker sälja in maskinen genom att skriva "It can give patients very comfortable feeling" (den kan ge patienter en skön känsla), rapporterar Huffington Post.

KINA. För att underlätta för män att donera sperma har forskare vid Zhengzhou Central Hospital byggt en maskin som de kallar en "sperm extractor".

De som vill använda maskinen kan ställa in höjd, temperatur, frekvens och hastighet. Allt för att underlätta för männen.

Inbyggd skärm

Maskinen har också en inbyggd skärm och ett inbyggt ljudsystem som ska se till så att användaren inte blir distraherad.

– Maskinen kan användas till spermadonation men det är mer troligt att den kommer att användas av män med fertilitetsproblem, säger Zhu Guoxin, chef på sjukhuset i Zhengzhou och fortsätter:

– Maskinen ska framförallt användas av män som har svårt att få utlösning.

"Måste använda kondom"

Zhu Guoxin säger också att de som använder maskinen ska använda en kondom och att glidmedel och andra kemikalier på kondomen kan påverka testresultaten, rapporterar Huffington Post.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

1 timme sedan
Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

1 timme sedan
Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.