Lärare sprang naken genom klassrum och skrek: "Gud finns inte"

Alla kan väl känna igen sig i att ha haft en konstig lärare. Men en universitetsprofessor i USA tar nog hem priset efter att han klädde av sig naken i klassrummet.


MICHIGAN. En professor vid Michigan State University ska enligt uppgifter på bland annat hemsidan Reddit ha fått ett ordentligt psykbryt mitt under en föreläsning.

Professorn började med att skrika och svära åt sina elever. Därefter gick han ut ur klassrummet och tryckte sitt ansikte mot ett fönster och började banka på det så att alla eleverna kunde se honom.

Började gråta

Sedan fortsatte professorn sin dag med att springa fram och tillbaka i korridoren - skrikandes såklart. När han kom tillbaka in i klassrummet igen ska han ha börjat gråta och tagit fram pengar ur sin plånbok.

"Gud finns inte"

Sen var det dags för honom att ta av sig sina kläder - förutom strumporna som fick vara kvar på. Eftersom han inte var riktigt nöjd med vad han åstadkommit hittills sprang han naken i klassrummet och skrek: "Gud finns inte".

Polisen var på plats efter 15 minuter. Händelsen har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och uppgifterna om vad som hänt har spridits på bland annat Twitter och Reddit, rapporterar Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stora problem hos Skatteverket – därför kan du inte deklarera

Här är morgonens nyheter 19 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.