Lärare sprang naken genom klassrum och skrek: "Gud finns inte"

Alla kan väl känna igen sig i att ha haft en konstig lärare. Men en universitetsprofessor i USA tar nog hem priset efter att han klädde av sig naken i klassrummet.


MICHIGAN. En professor vid Michigan State University ska enligt uppgifter på bland annat hemsidan Reddit ha fått ett ordentligt psykbryt mitt under en föreläsning.

Professorn började med att skrika och svära åt sina elever. Därefter gick han ut ur klassrummet och tryckte sitt ansikte mot ett fönster och började banka på det så att alla eleverna kunde se honom.

Började gråta

Sedan fortsatte professorn sin dag med att springa fram och tillbaka i korridoren - skrikandes såklart. När han kom tillbaka in i klassrummet igen ska han ha börjat gråta och tagit fram pengar ur sin plånbok.

"Gud finns inte"

Sen var det dags för honom att ta av sig sina kläder - förutom strumporna som fick vara kvar på. Eftersom han inte var riktigt nöjd med vad han åstadkommit hittills sprang han naken i klassrummet och skrek: "Gud finns inte".

Polisen var på plats efter 15 minuter. Händelsen har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och uppgifterna om vad som hänt har spridits på bland annat Twitter och Reddit, rapporterar Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.