- Foto: Faksimil http://virginswanted.com.au/

Auktionen över: Så mycket fick brasilianskan för sin oskuld

Nu har värdet av att förlora oskulden bestämts, i alla fall för en 20-årig brasilianska. En japan betalar stora pengar för en natt med oskyldiga Catarina.


Vad händer nu?

Nu när auktionen är över och priset har bestämts ska vinnaren Natsu testas för könssjukdomar innan han får sin natt med Catarina. 

Även Catarina ska genomgå tester som ska bevisa att hon är en oskuld. Själva akten ska ej filmas, sexleksaker är inte tillåtna och Natsu måste använda  kondom.

Auktionen har funnits online på http://virginswanted.com.au/.

AUSTRALIEN. Nyheter24 har tidigare skrivit om den 20-åriga brasilianskan Catarina Migliorini som auktionerade ut sin oskuld som en del av dokumentären, Virgins Wanted. Budgivningen har pågått sedan början av oktober.

– Jag har alltid varit väldigt romantisk av mig och när mina kompisar fick reda på det trodde de först inte på mig, har Catarina sagt tidigare.

Budgivningskrig

Den 23 oktober låg budet på en miljon kronor men dagen efter och sista chansen att lägga bud höjde en amerikanare värdet till fyra miljoner kronor. Det startade ett budgivningskrig och till slut blev det japanen "Natsu" som vann, drygt fem miljoner kronor ger han för en natt med Catarina.

– Det här är inte prostitution. Om någon gör något en gång i hans eller hennes liv är det inte ett yrke. Om du tar ett foto en gång så betyder inte det att du är en fotograf, har Catarina tidigare sagt.

Donera pengar

Hon har även tydliggjort att hon ska donera 90 procent av pengarna till välgörenhet för att de ska byggas hus i hennes hemstad Santa Catarina. Något som har mött misstro.

– Jag blev överraskad att hon sa så för när jag har pratat med henne så gjorde hon det klart att allting handlar om pengarna för henne, säger Justin Sisely, dokumentärfilmaren, till Huffington Post.

Sexet filmas inte

Sexakten filmas inte, men Catarina och Natsu kommer att intervjuas både före och efter deras träff. Allting kommer att ske på ett flygplan när det är mittemellan Australien och USA - på så vis hoppas filmskaparen Sisely att de ska komma runt ländernas prostitutionslagar.

I dokumentären ska även oskulden Alex Stepanov medverka. Men budgivningen gick inte så bra för honom. Han får endast dryga 20 000 kronor för sin oskuld av budgivaren "Nene B" från Brasilien, skriver Huffington Post.

Se en video på oskulderna:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

1 timme sedan
Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.