- Foto: Faksimil Huffington post

Klippte av tungan - för att få frun tillbaka

Har din tunga någon gång varit för vass? Så pass vass att du sårat någon? För de flesta räcker det med en ursäkt. För Bunty Verma från Indien, krävdes att hela tungan fick åka.


Bunty Verma är inte ensam

Nyligen fick Ollie, en Jack Russel terrier i England, sin tunga avsliten efter att ha blivit attackerad av en hök. Höken anföll först hunden våldsamt med sina klor, för att sedan slitaut tungan. Ollie lämnades kvar skrikandes och täckt i blod.

SENDHWA. Många gånger bråkar vi med våra nära och kära. Ibland vet vi att vi har rätt, ibland vet vi att vi har fel. När det sistnämnda händer brukar de flesta be om ursäkt verbalt. Bunty Verma, 32, från Sendhwa, Indien, valde en mer ovanligare metod när han skulle be om förlåtesle.

Den 32-årige tevereparatören förolämpade sin fru så illa att hon valde att ta deras gemensama barn och lämna honom. För att få tillbaka henne skickade Verma ett brev till henne där han bad om ursäkt och förklarade att eftersom det var hans vassa tunga som var skyldig till det hela har han nu gjort sig av med den - genom att skära av den.

Huruvida hans fru trodde på brevet eller ej är okänt, men känt är ialla fall att Verma blev inlagd på sjukhus för sina skador, där den ansvarige läkaren anmälde incidenten till polisen, rapporterar Hindustian times.

Se inslaget om Bunty Verma och hans tunga här:




/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Karlskrona: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand, Rödeby.", skriver polisen på sin hemsida.

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kanadas polis är nära att lösa den största guldstölden i landets historia. 6 600 guldtackor stals vid kuppen. Flera personer har gripits och väntar åtal.

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.