Nässprayen kan göra kvinnor upphetsade i sex timmar.
1 av 3
Nässprayen kan göra kvinnor upphetsade i sex timmar.
Sprayen ska hjälpa kvinnor som tycker att sex blivit til en hushållsyssla.
2 av 3
Sprayen ska hjälpa kvinnor som tycker att sex blivit til en hushållsyssla. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Ett genomsnittligt samlag varar i sju och en halv minut.
3 av 3
Ett genomsnittligt samlag varar i sju och en halv minut. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Nässpray ska ge kvinnor orgasm

Jakten på första kvinnliga viagran har pågått sedan det blå pillret lanserades för fjorton år sedan. Nu har den dykt upp i form av en nässpray.


Hjälp på traven

Tefina kan hjälpa kvinnor som ännu inte kommit i klimakteriet, som upplever problem att få orgasm, eller som vill ha orgasmer oftare. 

Känns sex som en hushållssyssla? Då är Tefina nässprayen för dig. Den ska nämligen hjälpa kvinnor att få fler orgasmer

Testosteron hjälper kvinnor att bli upphetsade, därför menar professorn Susan Davis att Tefina ska hjälpa de kvinnor som anser att sex blivit en hushållssyssla snarare än något man gör för lust. Det ska i sin tur göra kvinnor gladare. 

– Det har visat sig att kvinnor som upplever bristfälliga sexuella funktioner mår sämre, sa Susan Davis till Medical daily.

Hon menar att läkare har lite att erbjuda kvinnor som upplever att de inte kan få orgasm, det här kan vara ett genombrott för kvinnor som är frusterade.  

Effekten kan vara i sex timmar

Sprayen verkar efter cirka två timmar med en effekt som varar upp till sex timmar. Det genomsnittliga samlaget är dock sju och en halv minut långt. 

Det dröjer dock innan Tefina kommer till Sverige, om den någonsin gör det. Kliniska tester tar plats i USA och Kanada och Australien. Efter tester där återstår det att se om den godkänns i Europa. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!