Försökte kväva pojkvän - med jättebröst

Pojkvännen trodde att det var en rolig sexlek. Men flickvännen hade helt andra avsikter. Hon försökte kväva honom med sina DD-kupor.


BH-storlek

Kupstorleken avgörs av bröstens massa, vidd och projicering, och räknas fram genom att subtrahera måttet över med måttet under bysten. Kupan är alltså skillnaden mellan måtten.

38DD med brittiska mått motsvarar 85F i Sverige.

BERLIN. Tim Schmidt var nära att dö mellan sin flickväns bröst, med kupstorlek 38DD, eller 85F som är motsvarande storlek i Sverige. Nu riskerar hon att dömas för försök till dråp. Men flickvännen hävdar att allt var en sexlek - som Schmidt också ska ha varit med på från början.

Tyske Schmidt, som arbetar som advokat, är skräckslagen när han berättar om kvällen i maj då händelsen ägde rum.

– Hon satt naken över mig och jag kysste hennes bröst. Plötsligt tog hon tag i mitt huvud och tryckte in det mellan brösten med all sin kraft. Jag kunde inte andas längre, jag måste ha blivit blå i ansiktet. Jag kunde inte slå mig fri och trodde att jag skulle dö, säger han enligt Daily Mail.

"Ville att du skulle dö så skönt som möjligt"

Schmidt lyckades till slut ta sig loss på något sätt och sprang sedan naken över till sin granne och ringde polisen. Enligt honom hade förhållandet varit upp och ned men det hade alltid varit bra i sovrummet - fram till den där majkvällen det vill säga.

Han menar att flickvännen ska ha erkänt sina avsikter med orden: "älskling, jag ville att du skulle dö så skönt som möjligt".

Reaktionerna på nyheten på Twitter har inte låtit vänta på sig:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.