Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
23 139
reaktioner idag

Försökte kväva pojkvän - med jättebröst

Publicerad 2012-11-23 08:28

Pojkvännen trodde att det var en rolig sexlek. Men flickvännen hade helt andra avsikter. Hon försökte kväva honom med sina DD-kupor.

0 personer rekommenderar detta.

BERLIN. Tim Schmidt var nära att dö mellan sin flickväns bröst, med kupstorlek 38DD, eller 85F som är motsvarande storlek i Sverige. Nu riskerar hon att dömas för försök till dråp. Men flickvännen hävdar att allt var en sexlek - som Schmidt också ska ha varit med på från början.

Tyske Schmidt, som arbetar som advokat, är skräckslagen när han berättar om kvällen i maj då händelsen ägde rum.

– Hon satt naken över mig och jag kysste hennes bröst. Plötsligt tog hon tag i mitt huvud och tryckte in det mellan brösten med all sin kraft. Jag kunde inte andas längre, jag måste ha blivit blå i ansiktet. Jag kunde inte slå mig fri och trodde att jag skulle dö, säger han enligt Daily Mail.

"Ville att du skulle dö så skönt som möjligt"

Schmidt lyckades till slut ta sig loss på något sätt och sprang sedan naken över till sin granne och ringde polisen. Enligt honom hade förhållandet varit upp och ned men det hade alltid varit bra i sovrummet - fram till den där majkvällen det vill säga.

Han menar att flickvännen ska ha erkänt sina avsikter med orden: "älskling, jag ville att du skulle dö så skönt som möjligt".

Reaktionerna på nyheten på Twitter har inte låtit vänta på sig:


0 personer rekommenderar detta.

KOMMENTARER

Text
Underskrifter
10322
  • Mer idrott i grundskolan – högre betyg
  • 15 minuters träning om dagen förlänger livet – flera år
  • Idrott kan motverka ångest och depressioner
Är det någonting du vill se hos framtidens ungdomar? Bidra till en förändring:

Skriv under här
Skriv under här
Skicka
Inga namn kommer att publiceras, läs mer här