OBS! Bilden föreställer inte trädet mannen bor i, utan är endast avsedd som illustration.
OBS! Bilden föreställer inte trädet mannen bor i, utan är endast avsedd som illustration. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Blev bedragen av frun – bosatte sig uppe i träd i nio månader

En indisk man vid namn Sanjay har bott i ett träd de senaste nio månaderna. Anledningen? Hans fru var otrogen och vägrar be om ursäkt.


MUMBAI. När ens kärlekspartner är otrogen kan det vara svårt att veta hur man ska hantera all ilska och sorg. En indisk man vid namn Sanjay har visat sig ha lite svårare än många andra att hantera de känslorna.

När 25-åringen kom hem från jobbet upptäckte han sin fru och grannen mitt uppe i en kärleksakt. När kvinnan vägrade be om ursäkt klättrade mannen upp i ett närliggande guavaträd och har stannat där sedan dess. 

Nu har det gått över nio månader – och han tänker inte komma ner förrän hans älskade har sagt förlåt.

– Han äter och sover i trädet och uträttar till och med sina övriga behov från trädet. Vi går dit dagligen och frågar om han behöver någonting, berättar hans mamma enligt The Mirror som refererar till tidningen The Asian Age.

Frun har flyttat hem till föräldrarna

Mannen lever på trädens frukter samt mat som vänner och släktingar hissar upp till honom. Familjen har kontaktat polisen för att få hjälp att få ner den envise släktingen, men polisen har förklarat att de inte kan ingripa så länge mannen inte gör sig skyldig till brott.

– När vi försöker få ner honom hotar han med självmord, säger hans mamma enligt The Daily Mail.

– Han har suttit däruppe i nio månader på grund av någon familjetvist, säger en talesperson för Colapurpolisen som bekräftar händelsen, enligt The Mirror.

Sanjays fru har flyttat hem till sina föräldrar – och vägrar fortfarande att be om ursäkt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man togs på Arlanda med väska full med pengar

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

I natt attackerades Iran av israeliska drönare, enligt israeliska och amerikanska medier. Källor beskriver det som ett anfall i liten skala riktat mot atomteknikcentret Isfahan. Uppgifterna är mycket allvarliga och oroande. Det är viktigt att undvika en eskalering, säger utrikesminister Tobias Billström.

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Polisen i Sigtuna rapporterar om bedrägeri

"Tullpersonal på Arlanda anträffar en resenär med en större mängd kontanter i väskan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.