En simtur senare var tjuven Chelsea Lane fast.
En simtur senare var tjuven Chelsea Lane fast. - Foto: SCANPIX / Hernando Police Office

Flydde från polisen - genom att simma ryggsim

Ett misslyckat inbrott ledde till att tjuven fick lägga både benen och senare även sig själv på ryggen.


Nyheter24 har tidigare listat årets dummaste brottslingar. Där gick det att läsa om tjuvar som somnar under inbrott, bankrånare som skryter på Youtube och en knivkvinna som skyllde på poesi.

FLORIDA. Polisen i Spring Hill hade under flera veckor fått in rapporter om olika inbrott. Vittnen uppgav att det var en man och en kvinna som var skyldiga till brotten. Trots det lyckades polisen inte hitta förövarna.

En dag när en husägare kom hem möttes han av en chockerande syn - Någon hade tagit sig in i hans hus. Husägaren ringde polisen och gick sedan in. Då stötte han på Chelsea Lane, kvinnan bakom alla inbrott.

Hoppade i en flod

Husägaren började jaga Lane som hann smita undan genom att kasta sig i en näraliggande flod - som hon sedan simmade ryggsim över. 

Men polisen hade hunnit komma till platsen och väntade på henne på andra sidan floden.

Lane erkände sedan sig skyldig till flera inbrott. Hon namngav även sin kumpan, Richard Leach

Paret använde stöldgodset till att finansiera drogköp, skriver Tampa Bay Online.

/
Fly
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.