Porr, skola
Professor såg på porr i klassrummet.. - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Professor såg på porr – inför hela klassen

En gästprofessor på Wageningens universitet glömde stänga av projektorn under föreläsningen. Så alla studenter såg att han började titta på porr.


Förskollärare visade upp porrfilm

I januari gjorde en förskollärare i Frankrike ett mer ödesdigert misstag. Hon laddade ner något hon trodde var en tecknad film. Sedan startade hon den utan att själv titta igenom filen - och lämnade klassrummet för att ringa ett samtal. När hon kom tillbaka satt barnen och tittade på porr, uppger Le Figaro.

WAGENINGEN. Att porrsurfa på jobbet är ganska svårt, oavsett var man arbetar. Men om man är en gästprofessor på ett universitet med datorn uppkopplad till en projektor är det en riktigt dålig idé.

Föreläsaren på Wageningens universitet i Holland, som var besök från Gents universitet i Belgien, var precis klar med sitt föredrag. Då slog han sig ner och surfade in på Pornhub, skriver Gawker.

Portas från universitetet

Väl där klickade han igång ett videoklipp. Klassrummet var då tomt. Problemet för professorn var dock att föreläsningen sändes online.

En bild från porrmissen spreds senare på den sociala länktipsningssidan Reddit. 

Nu har universitetet beslutat att professorn inte kommer att få komma tillbaka, uppger Blikopnieuws.nl. Det är förbjudet att porrsurfa via universitetets nätverk.

Det är ännu oklart om gästprofessorn samtidigt gjorde något annat när han klickade runt på sin dator.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!