Randall Johnson ska ha sovit med sin avlidna flickvän i flera dagar.
1 av 2
Randall Johnson ska ha sovit med sin avlidna flickvän i flera dagar. - Foto: Faksimil WCTI 12
I det här huset ska kvinna ha legat död i flera dagar.
2 av 2
I det här huset ska kvinna ha legat död i flera dagar. - Foto: Faksimil WCTI 12

Sov bredvid sin döda flickvän i flera dagar

Randall Johnson höll flickvännen gömd för hennes familj. Kroppen upptäcktes till slut efter tre dagar.


Liknande fall

En kvinna i Ryssland sov med sin döda make i tre år. Hon fick också parets fem barn att prata med hennes döde make. 

En 72-årig kvinna i Michigan behöll sin döde pojkväns kropp hemma. Kvinnan gjorde det för att få mannens pensionspengar. 

NORTH CAROLINA. Den 3 april sågs Carla Jean Bagget vid liv senast. I tre dagar har hon legat död i sin säng i samma hus som hennes pojkvän, mamma, syster och systerson bor i.

Hennes pojkvän Randall Johnson, 44, har under tiden sovit i samma säng som sin döda flickvän och hållit henne undangömd från sin familj. 

När Carlas mamma, Phyllis King, frågade efter henne sa Randall att hon överdoserat det antidepressiva läkemedlet Xanax men att hon var okej och behövde sova. Det skriver WITN. 

Phyllis frågade Randall flera gånger om Carla var okej och om hon vaknat. Till slut tröttnade mamman på att inte få se sin dotter.

Inte utsatts för våld

– På lördagsmorgonen gick min mormor (Phyllis) dit och sa 'Randy jag är trött på det här. Jag ska väcka min dotter.' Så hon slingrade sig förbi honom och när hon rörde henne sa hon att hon var kall, stel och att hon var borta, säger Carlas systerson, Jeremy Bogle, till WCTI 12. 

När polisen kom till platsen såg de direkt att kvinnan hade varit död i flera dagar. Enligt polisen i North Carolina verkar det inte som om Carla utsatts för något våld men någon dödsorsak är ännu inte fastslagen, skriver WITN.

Randall ska ha sovit i samma säng som sin avlidna flickvän i tre dagar. Han sitter nu häktad för att ha dolt ett dödsfall för myndigheterna, skriver WCTI 12.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!