Polisen letar nu efter en man utklädd till Spindelmannen.
1 av 4
Polisen letar nu efter en man utklädd till Spindelmannen. - Foto: Svenska Dagbladet
Även Stålmannen hjälper till.
2 av 4
Även Stålmannen hjälper till. - Foto: AP
Liksom Batman.
3 av 4
Liksom Batman. - Foto: Ap
Föga förvånande ägde stölden rum i Hollywood.
4 av 4
Föga förvånande ägde stölden rum i Hollywood. - Foto: AP

Spindelmannen misstänks för stöld - flera andra superhjältar inkopplade

Bara för att man arbetar med att vara utklädd till superhjälte så betyder det uppenbarligen inte att man delar förlagans moraliska värderingar.


Andra fall

 Även i New York har man haft problem med utklädda turistattraktioner. 

För några veckor om skrev Nyheter24 om det här fallet, där en man utklädd till Kakmonstret misstänks för att ha knuffat omkull ett barn.

LOS ANGELES. När en anställd på företaget Starline Tour Bus, som anordnar guidade turer runt Hollywood, var på väg hem från jobbet råkade hen ut för en ovanlig tjuv.

Ett kuvert, innehållandes 6 000 dollar vilket motsvarar nästan 40 000 svenska kronor, stals av en man utklädd till Spindelmannen.

Området där stölden hände är känt som ett turistmecka och ett antal andra människor som också jobbar med att klä ut sig till Spindelmannen har förhörts av polisen som dock fortfarande letar efter den "riktige" skurken.

Andra superhjältar hjälper till

Dessutom har ett flertal andra "superhjältar", bland annat Batman och Stålmannen, som även de arbetar i området gått ut och sagt att även de kommer att bistå polisen på jakten efter den skyldige, skriver NBC.

Men som vi alla förstår är det ett svårt fall för polisen att lösa, Spindelmannen fångar man inte in hur enkelt som helst.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!