Bilderna blev för mycket för skolan.
1 av 2
Bilderna blev för mycket för skolan. - Foto: Demo Photography / Facebook
Sprauer säger att hon visste om att hon riskerade att förlora sitt jobb när hon började som modell.
2 av 2
Sprauer säger att hon visste om att hon riskerade att förlora sitt jobb när hon började som modell. - Foto: Demo Photography

Lärarinna tvingades bort - var för sexig

En 26-årig lärarinna var tvungen att avgå efter att skolan upptäckt att engelskläraren extraknäckte som modell.


Lärare fick sparken efter nakenbilder och marijuana-tweets

Den 23-åriga matteläraren Carly McKinney från Colorado la upp halvnakna bilder och skrev tweets om marijuana.

När skolan fick reda på lärarens agerande fick hon sparken. 

"Overland High School-läraren som stängdes av efter anklagelser om att hon var olämplig, är inte längre anställd av distriktet", var skolans enda svar på McKinneys avskedande. 

FLORIDA. 26-åriga Olivia Sprauer, eller Victoria Valentine James som hennes modellnamn är, tvingades bort från sitt jobb som lärare på Martin County High School i Florida – efter att det uppdagats att hon arbetade som modell.

Sprauer började arbeta som modell i februari och planerade att säga upp sig från sin anställning som engelsklärare i slutet av terminen. 

– Massor av lärare får sparken eller ombeds att avgå för samma saker som jag gjorde. Jag visste att jag inte ville komma tillbaka nästa år och jag visste att jag ville plugga vidare så jag var nöjd om jag fick ha kvar jobbet till slutet av terminen, säger Sprauer till Huffington Post. 

Men de utmanande bilderna kom till rektorns vetskap tidigare än så. 

Spauer berättar att hon kallades in till rektor Alfred Fabrizios kontor där han visade en bild och frågade om det var Sprauer som var modellen på bilden. 26-åringen erkände och ombads att säga upp sig som lärare samma dag, skriver Huffington Post.

"Jag gör inte porr"

– Det kändes som om det skulle ha varit trevligt för mina studenter att avsluta året med mig. De litade på mig och de gjorde mig glad, så den aspekten av det var tråkig, säger Sprauer till Huffington Post.

Sprauer planerar att vara med på examensdagen och tycker själv att hon inte har gjort något fel.

– Jag gör inte pornografi. Jag särar inte på mina ben framför kameran. Jag tar baddräktsbilder i glamourstil, säger Sprauer.

Skolan ville inte uttala sig men bekräftade att Sprauer inte längre var anställd vid skolan, skriver Huffington Post.

På sin modellsida skriver 26-åringen: "Jag är mer än bekväm med att ställa upp på SMAKFULLA nakenfoton för rätt projekt och ser fram emot att höra från fotografer som vill fånga den perfekta bilden!"

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!