Marijuanamorsan: "Gräs gör mig till en bättre förälder"

Att marijuana verkligen skulle hjälpa dig att bli en bättre förälder förefaller både olagligt och otroligt. Några mammor i mer liberala Kalifornien håller dock inte med.


Matigt

Cheryls måltider innehåller bland annat sallader innehållandes marijuana, kyckling stekt i cannabisolja och cannabismilkshakes.

Hon är dock inte först med att blanda fine dining och knark.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kocken Misha Sukyas som släppt en kokbok med ett liknande tema.

BEVERLY HILLS.  Medicinsk marijuana är som bekant lagligt mot recept i Kalifornien. Något som en grupp kvinnor, passande nog omdöpta i pressen till "Marijuanamammorna", nu utnyttjar till max.

Ser sig själva som bra föräldrar

Vissa av dem väljer att äta gräset under lyxiga måltider, andra röker helt enkelt bong. Gemensamt är att de alla sjunger marijuanans lov.

– Alla lider vi av kronisk värk och smärta och att samlas och ta cannabis i grupp gör att det känns mer socialt acceptabelt, säger den 53-åriga tvåbarnsmamman Cheryl Schuman, som anordnar middagar med exklusiv och marijuanaspetsad mat, till Huffington Post och fortsätter:

– Vi träffar alla på människor som säger att marijuana bara är något för smutsiga knarkare men vi är beviset på att du kan vara en bra förälder och en produktiv del av samhället trots att du använder marijuana. 

Röker fem gånger om dagen

Alla är dock inte riktigt lika exklusiva i sitt användande av marijuana. January Thomas, 37, röker på ungefär fem gånger om dagen och säger att det verkligen hjälper henne i mammarollen till hennes tvååriga dotter Zeena.

– Det får mig att fånga stunden med Zeena och hjälper mig att sluta oroa mig över vardagliga problem, säger Thomas till Huffington Post

Se ett teveinslag här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!