Gary är världens största gnagare – men lever som en hund

Vissa växer upp och drömmer om en ponny, andra om en hundvalp. Vad Melanie Typaldos drömde om som liten vet vi inte men det slutade med en enorm gnagare.


Gary är precis som de flesta andra husdjur. Han går på promenader, simmar och sover med husse och matte. Det enda som skiljer honom från en vanlig hund är att han är ett enormt marsvin, också känt som Capybara.

Capybaras lever normalt i Sydamerikaoch är världens största gnagare men Gary tycks trivas rätt braäven i Texas där han bor med Melanie Typaldos, 57, och hennes makeRichard Loveman, 54.

– Även om vissa tycker att det ärkonstigt så tycker jag att det är samma sak som att ha en hundeller en katt, säger Melanie enligt The Telegraph.

Spana in Garyhär:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

1 timme sedan
Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

1 timme sedan
Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.