Inga glada miner hos kunderna när hästen klev in.
1 av 2
Inga glada miner hos kunderna när hästen klev in. - Foto: Ap
Efter händelsen har Mcdonalds informerat att de ej kan servera kunder på häst.
2 av 2
Efter händelsen har Mcdonalds informerat att de ej kan servera kunder på häst. - Foto: Ap

Fick inte beställa "drive-thru" med hästen – tog in den på Mcdonalds

En hästburen kvinna i Storbritannien har bötfällts. Anledningen? Efter att hon nekats handla i "drive-thrun" tog hon in ponnyn i restaurangen – där den bajsade på golvet.


Andra oväntade besök

- I mars i år tog sig ett sjölejon in i ett lyxhotell i Kalifornien.

- I november 2010 satt helt plötsligt en koala på en bardisk i en australiensisk pub.

MANCHESTER. Det finns en anledning till att man inte ska ta in djur på Mcdonalds. Kanske framför allt om det rör sig om en häst. 

En kvinna i Manchesterområdet i Storbritannien fick inte beställa mat från hästryggen i "drive-thrun". Då valde hon att i stället rida in i restaurangen. Väl där bajsade ponnyn på golvet inför minst sagt förvånade lunchätare.

"Denna syn och lukt fick självklart andra kunder att bli upprörda och känna obehag, liksom flera ur personalen", skriver polisen i sin händelserapport enligt The Telegraph.

"Kan inte servera fotgängare, cyklister eller kunder på häst"

Händelsen fångades delvis av övervakningskameror och när polisen kom till platsen hade kvinnan inte så mycket val än att acceptera ett bötestraff.

Med i drive in-kön fanns även kvinnans dotter som red på en mindre häst. De båda fick inte beställa via luckan av hälso- och säkerhetsskäl, enligt restaurangkedjan.

– Våra kunders hälsa och säkerhet är högsta prioritet och av denna anledning kan vi inte servera fotgängare, cyklister eller kunder på häst genom drive-thrun, säger en talesperson för Mcdonalds till The Telegraph.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!