Stian och hans nya tatuering.
1 av 2
Stian och hans nya tatuering. - Foto: Montage / Faksimil rb.no
Stian visar upp tatueringen – på måndag ska han gadda andra armen med tatueringskvittot.
2 av 2
Stian visar upp tatueringen – på måndag ska han gadda andra armen med tatueringskvittot. - Foto: Faksimil rb.no

Stian, 18, tatuerade in sitt McDonalds-kvitto på underarmen

Vissa tatuerar in blommor, andra sina barns namn. Men norske Stian valde sitt McDonaldskvitto – efter en utmaning från kompisarna.


"Kommer inte få något jobb"

Alla är inte så positiva på tatueringsstudions Facebooksida:

"Vem i all världen är tillräckligt sjuk i huvudet för att tatuera in det här? Snacka om att förstöra sin kropp...man kommer ju heller aldrig att få ett enda jobb igen om man har den där på armen. Kanske McDonalds, men ingen annanstans", skriver en person i en kommentar.

NORGE. 18-årige Stian Ytterdahl är numera en levande reklampelare för McDonalds. När han var där och åt med sina kompisar senast ledde det till ett helt kvitto intatuerat på hans underarm.

Det hela hade att göra med att han ställdes inför en utmaning av vännerna.

– Ett par av mina kompisar tyckte att jag hade varit lite för aktiv på kvinnofronten den senaste tiden. Så när vi var på restaurangen ville de få mig att antingen tatuera in Barbie på min rumpa eller kvittot på armen, säger Stian till rb.no.

Tatueringskvittot på andra armen

Han är ändå glad över att ha en tatuering som ingen annan har. Till och med datum och klockslag finns med.

På Facebook kallar tatueringsstudion Sabelink Tattoo kvittot för deras "konstigaste tatuering hittills". I kommentarsfältet råder det delade meningar om gaddningen, men Stian nöjer sig med att hans mamma varit inne och tryckt på "like".

Tatueraren tyckte att kvittot var så speciellt att han erbjöd Stian att tatuera in kvittot från Sabelink på den andra underarmen – gratis. Stian gick med på det och tid är inbokad till på måndag.

"Det här var väldigt speciellt"

Hos McDonalds i Norge är man förvånade men positiva.

– Det vi har hört om tidigare är folk som jobbat länge i företaget som tatuerat in loggan på kroppen men det här var väldigt speciellt, säger Margaret Brusletto, kommunikationschef på McDonalds Norge, till rb.no.

Se ett klipp där Stian visar upp sin tatuering här:

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad skulle du ha valt?
Senaste nytt

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

När det är dags att gå i pension är det viktigt att ha koll på hur du går tillväga för att få din pension utbetalad, då det inte sker per automatik. Men vad skiljer egentligen de olika pensionsdelarna åt? I en intervju med Nyheter24 reder pensionsekonomen Dan Adolphson-Björck ut just det.