Mannen råkade slänga en död kropp i en container.
1 av 2
Mannen råkade slänga en död kropp i en container. - Foto: Faksimil Tampa Bay
Höghuset kvinnan hoppade från
2 av 2
Höghuset kvinnan hoppade från - Foto: Faksimil Tampa Bay

Man råkade slänga död kropp i container

Mannen trodde att det var aprilskämt, men det slutade med att han slängde en död kvinna i en container.


Selfie med död person

Att bjuda dina följare på en schysst selfie kan ju vara trevligt. Lika trevligt blir det kanske inte om du inkluderar ett lik på bilden

USA. När Ronald Benjamin, en 61-årig receptionist, gick ut för att ta en cigarett upptäckte han något på marken. Det såg ut som en kropp, men då det var första april tänkte han att det var en docka och att någon bara hade skojat.

Under dagen gjorde flera personer som gick förbi utanför honom uppmärksam på kroppen som låg utanför men mannen som var övertygad om att den var fejk brydde sig inte om deras kommentarer.

Slängde kroppen

Under dagen kom en kvinna och hennes tonårsson förbi. Då passade Benjamin på att be sonen om hjälp att få bort dockan på marken och slänga den i en containern som stod på gatan utanför. När de lyfte kroppen såg Benjamin spår av blod, men han var fortfarande övertygad om att det var fejkblod och att någon försökte skämta med honom, skriver Tampa Bay Times

Det dröjde flera timmar innan andra anställda upptäckte att "dockan" som låg i containern faktiskt var en riktigt kropp. Då ringde man genast till Benjamin som hade gått hem för dagen, och berättade vad som hade hänt. Det var nämligen en boende i byggnaden som natten innan hade tagit livet av sig genom att hoppa från fönstret. 

Ärligt misstag

Polisen menar att de tror att misstaget Benjamin gjorde när han antog att det var en docka faktiskt var ett ärligt misstag. 

– På grund av höjden kvinnan föll från är det inte omöjligt att hennes drag förändrades, och möjligtvis gjorde det att hon inte såg ut som en människa för det icke-misstänksamma ögat, säger Mike Puetz, talesman för St. Petersburgs polis, till Tampa Bay Times

Lämnade självmordsbrev

Kvinnan som hoppade var 96 år gammal och ska ha lämnat ett självmordsbrev efter sig. Efter att Benjamins misstag uppdagades fick han sparken från sitt jobb.

USA
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!