Satt fast.
Satt fast. - Foto: The Journal of Sexual Medicine

Kvinna hade sexleksak i kroppen – i tio år

Nej, det är inte så här som sexleksaker ska användas.


Ål fastnade i mans anus

Den kinesiske mannen inspirerades av en porrfilm och ville testa samma sak hemma.

Det slutade med en över 50 centimeter lång ål - i magen.

ABERDEEN. En 38 år gammal kvinna klev in på ett sjukhus i skotska Aberdeen och klagade över viktnedgång, skakningar och en viss slöhet. Hon berättade också att hon under ett par veckor lidit av "mild inkontinens", skriver Daily Mail.

Läkarna som undersökte henne blev sedan ganska chockade när de insåg att hon hade ett föremål som fastnat mellan vaginan och urinblåsan, skriver Daily Mail och hänvisar till The Journal of Sexual Medicine.

Elva centimeter lång

När läkarna sen opererade bort den visade det sig vara en elva centimeter lång sexleksak – som kvinnan tillsammas med sin partner hade använt hela tio år tidigare. Kvinnan berättade också, enligt Daily Mail, att hon hade varit berusad under användningen och att hon inte kommer ihåg huruvida hon tog ut den eller inte.

Inte, visade sig alltså vara svaret.

Enligt Daily Mail skriver The Journal of Sexual Medicine att det hela skulle ha kunnat leda till allvarliga skador, men att läkarna lyckades i sin behandling och att kvinnan kunde lämna sjukhuset.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.