Det blev inget bröllop.
Det blev inget bröllop. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Fejkade sin egen död – för att slippa gifta sig

Bröllopsplanerna slutade inte riktigt som tänkt.


Vill gifta sig med datorn

Det finns kärlek, och så finns det kärlek.

Advokaten Chris Sevier från Florida hamnade i ett porrberoende, så starkt att han började föredra att ha "sex med datorn" framför att ha sex med en riktig person. 

Vilket lett till att han vill gifta sig med sin Mac-dator och han har därför lämnat in en motion till staten för att få dem att godkänna giftermålet. 

Läs mer här.

De skulle ha varit lyckligt nygifta, om det inte vore för att han låtsas vara död.

23-åriga brittiskan Alex Lanchester blev hjärtekrossad när telefonen ringde och hon lyfte luren och fick prata med, vad hon trodde, var hennes blivande makes far.

”Alex, det här är Tuckers pappa, det finns inget lätt sätt att säga det här på… men Tucker är död”.

23-årige amerikanen Tucker Blandford, hennes fästman som hon snart skulle gifta sig med, påstods ha dött i en bilolycka.

Ringde upp föräldrarna

Alex värld föll samman. Men när hon tog telefonen för att ringa Tuckers mamma i USA och beklaga sorgen fick hon ett aningen oväntat svar: Tucker var inte alls död. Och inte bara det – mamman hade heller ingen aning om att hennes son snart skulle gifta sig, det hade han nämligen inte berättat, skriver Mirror.

Var han själv

Det visade sig snart att det var den blivande brudgummen själv som fått väldigt kalla fötter och ringt sin blivande hustru och låtsas vara sin egen far – helt enkelt för att slippa gifta sig. 

– Jag är en hemsk, hemsk person. Jag vet att jag inte borde ha sagt till henne att jag var död, men jag visste inte vad jag skulle göra, säger han själv till sitt försvar när en reporter senare konfronterade honom, enligt Daily Mail.

Glad att slippa honom

I ett videoklipp, publicerat på dagen som var tänkt att vara dagen D, den 15 augusti, säger Alex att hon är glad att de aldrig hann till altaret. 

Se klippet här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinesiska miljonstäder sjunker

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.

Man togs på Arlanda med väska full med pengar

En man i 30-årsåldern har tagits på Arlanda med en väska full med pengar. Polisen utreder händelsen som penningtvättsbrott.

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

I natt attackerades Iran av israeliska drönare, enligt israeliska och amerikanska medier. Källor beskriver det som ett anfall i liten skala riktat mot atomteknikcentret Isfahan. Uppgifterna är mycket allvarliga och oroande. Det är viktigt att undvika en eskalering, säger utrikesminister Tobias Billström.

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.