Hittade "läskigt" kryp i coca-colan

Fy bubblan! Amanda fick en obehaglig åttabenad överraskning i läsken.


Amanda Barr i Eastbourne i England skulle lyxa till det med en treliters flaska Coca-cola. Det lär förmodligen bli hennes sista läskinköp på ett bra tag. 

I flaskan hittade pojkvännen Steve en "läskig" överraskning. 

– Steve kom från köket med två glas och berättade att jag förmodligen inte skulle vilja dricka läsken. Jag tittade ner i mitt glas och kunde inte tro mina ögon. En gigantisk spindel flöt omkring i läsken, säger Amanda till brittiska Metro. Och Amanda är övertygad om att spindeln måste funnits i flaskan.

– Det är omöjligt att den kommit från någon annan stans ifrån än från flaskan. VI har våra glas upp och ner och flaskan var nyöppnad, berättar Amanda. 

"Otroligt"

En representant för Coca-cola i England säger till Metro att företaget har begärt att få titta på flaskan för att kunna undersöka saken, men att det är högst otroligt att spindeln kan ha kommit in i flaskan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för att få kryp i läsken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Enorm AI-superdator byggs i Danmark

Japan höjer räntan efter 17 år

Den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år. Skälet är främst att löneökningar har tagit fart.

700 instängda i australisk avkrok

Omkring 700 människor var strandsatta i norra Australien på tisdagen sedan en tropisk cyklon vid namn Megan dragit förbi och brutit förbindelser med resten av landet.

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

Israel har attackerat flera militära mål på landsbygden utanför Damaskus natten till tisdag, enligt statliga syriska medier.

USA: Vapen förstörda i Jemen

1 timme sedan
Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

1 timme sedan
Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.