Han har även tryckt upp en snygg tischa.
1 av 4
Han har även tryckt upp en snygg tischa. - Foto: TT / Ant Smith
2 av 4
- Foto: Ant Smith
Och räknat ut medelstorleken på en penis.
3 av 4
Och räknat ut medelstorleken på en penis. - Foto: TT
Både i längd och omkrets.
4 av 4
Både i längd och omkrets. - Foto: TT bild

Den här modige mannen avslöjar hur det egentligen är att leva med en liten penis

Ant Smith gick från att skriva en dikt om sin lilla penis till att arrangera en fest för personer med en "stor liten snopp".


Häromveckan släpptes en extremt uppmärksammad studie om hur stor, eller liten, medelpenisen är – nämligen 9,16 centimeter slak och 13,12 då flaggan är i topp, så att säga.

Komplex är tyvärr vanliga, och sällan hör man personer med penis skrika högt om hur små snoppar de har. 

Men en man, en mycket modig sådan, talar gärna högt om sina – i vissas ögon – tillkortakommanden.

Poeten och ingenjören Ant Smith, 47, har nyligen bloggat om filén mellan sina ben, som mäter ganska exakt 10 centimeter i erigerat tillstånd. Och efter att ha rivit internet i klass med Kim Kardashian har bland andra Daily Mail snappat upp texten.

Bildkälla: SVT

"Jag är 48 år nu, och jag har kämpat med det här i årtionden, även fast jag är lyckligt gift. Män är bra på att förneka sina känslor. Så länge vi inte konfronteras med våra svagheter kan vi fortsätta låtsas som om de inte existerar", skriver han i bloggen och berättar sedan om en kväll på fyllan med en orolig polare, då han äntligen vågade prata om det. 

"Att berätta sanningen var verkligen befriande, och att få lugna min väns penis-ångest kom som en belöning. Det var då jag insåg hur meningslöst det egentligen är att må dåligt över sin penis, och jag insåg att mitt perspektiv kunde hjälpa andra."

Ant Smith med sin geni-tischa. Bildkälla: Ant Smith

Det är inte första gången Smith vädrar av drulen på nätet. För omkring ett år sedan skrev han en dikt om den, som inleds så här:

"I have a tiny cock / Like a crooked little finger / Everybody else's dick/ Is inevitably bigger / If six inch as an average / Can truly be believed / Someone here in this room / Is twice the size of meIf you can do your algebra / Already you will know / Four inches is the maximum / My dick will ever go / For the engineers among you / I'll express my ratio / My little one inch wonder / Up to four times it can grow"

Nu förklarar han hur det kändes att skriva dikten.

"Den var plågsamt biografisk, men desto svårare den var att skriva, desto viktigare kändes den", skriver han i sitt senaste blogginlägg.

Efter dikten publicerades blev Smith lite av en kändis. Han uppträdde med sina ord på olika ställen i London. Han intervjuades av tv, tidningar, och han hyllades i sociala medier.

Men det var inte förrän Riot tv kontaktade Smith med en förfrågan om att spela in en kortare dokumentärfilm som idén om en penis-fest kläcktes. Närmare bestämt en fest för personer med små snoppar. 

Det hela ledde till "The Big Small Penis Party", som arrangerades i lördags under parollen: "För män och kvinnor över 18 år som vill fira små snoppar, kompakta kukar och minimedlemmar".

"Festen var ett försök att hjälpa människor med svårigheter och ångest. Och kvällen gick jättebra. Det var många som kom, människor i alla åldrar och storlekar (vi gjorde en undersökning)", skriver Smith i bloggen och avslutar med en metafor:

"Jag tror att festen, till en liten del, har gjort världen till en lite bättre plats". 

Här kan du läsa inlägget i sin helhet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du komplex för något?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.