Bredvid den döda mannen låg en fågelskrämma.
1 av 4
Bredvid den döda mannen låg en fågelskrämma. - Foto: "Americana Scarecrow (516752575)" by Steve Evans from Citizen of the World - Americana: ScarecrowUploaded by russavia. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons
Med lite extra utrustning.
2 av 4
Med lite extra utrustning. - Foto: "The Lost Gardens of Heligan Scarecrow" by Northmetpit - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Bland annat hade den jeans.
3 av 4
Bland annat hade den jeans. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Och läppstift.
4 av 4
Och läppstift. - Foto: TT Bild

Hade sex med fågelskrämma utrustad med dildo – dog

När mannen hittades död gjordes en ovanlig upptäckt.


En argentinsk herde hittades i tisdags död i sin säng, skriver Crónica.

Bredvid honom låg en fågelskrämma – som hade fixats till lite. Den hade jeans, läppstift och peruk på sig. Och ett 15 centimeter långt "sexrör".

Mannen ska ha levt ensam ute på landet, och ett vittne berättar att han aldrig hade besök, och inte ens ägde en mobiltelefon.

Obduktion visade att mannen dog av hjärtstillestånd, och även om fågelskrämmans närvaro i sängen är rätt konstig, så verkar det inte som att den hade något direkt med mannens död att göra.

Dock skriver El Diario att en lokal åklagare tror att mannen skulle kunna ha dött under någon form av "erotisk lek".

Även Gawker, brittiska The Mirror och New York Post har skrivit om historien.

Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.