1 av 4
- Foto: Bildkälla: Faksimil Youtube
2 av 4
- Foto: Bildkälla: Faksimil Youtube
3 av 4
- Foto: Bildkälla: Faksimil Youtube
4 av 4
- Foto: Bildkälla: Faksimil Youtube

Nu finns dildon som kan göra dig gravid

Nu är den här, sexleksaken som gör det möjligt att bli gravid genom att använda en dildo.


I USA har en dildo uppfunnits som ska hjälpa lesbiska par att få barn genom att ha sex, skriver New York Post. Skaparen Stephanie Berman, eller "Spermin" som hon kallas av sina vänner, har alltså uppfunnit en sexlekssak som kan komma.

Hon kom själv på idén när hon och hennes fru försökte bli gravida. De slogs av att det fanns så få alternativ att kunna göra det själva hemma i sängen, och de hade varken lust eller råd att låta inseminera sig hos en doktor.


Bildkälla: Faksimil Youtube

Stephanies uppfinning "the Semenette" gör det nu möjligt. Sexleksaken består helt enkelt av en dildo med en lite behållare på sidan som kan klämmas på för utlösning.

Uppfinnaren och hennes fru kan själva gå i god för produkten. Efter bara två försök hemma i sängen blev Stephanies fru gravid, och nu är de mammor till en liten dotter.

Nästa steg för företaget är att utveckla en produkt som är mindre lik själva originalet. Den ska vända sig till par som inte är intresserade av att blanda in en manlig könssymbol i barnaskapandet. Stephanie själv är mycket stolt över sin sexleksak. I en intervju med New York Post berättar hon att hon är glad att lesbiska par skaffar barn, och att de nu har möjlighet att ha roligt medan de gör det.

par
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!