Spöket fångat på bild.
1 av 4
Spöket fångat på bild. - Foto: Wales News
De blev misshandlade av spöket.
2 av 4
De blev misshandlade av spöket. - Foto: Wales News
Här är familjen.
3 av 4
Här är familjen. - Foto: Wales News
Rummet där det spökar.
4 av 4
Rummet där det spökar. - Foto: Wales News

Hon misshandlades av spöke när hon sov

Det låter precis som en film.


Familjen Frys berättelse låter som något från filmens värld, de hävdar nämligen att de trakasserats av ett spöke i flera månader.

Den skräckslagna familjen från södra Wales säger att de attackeras mitt i natten av ett läskigt spöke. De har nu kallat in en spökjägare (japp du läste rätt), för att få bukt med problemet.

BILDKÄLLA

Mamma Tracey Fry, 46, säger att hon misshandlats av vålnaden, som gett henne blåmärken. Familjen blev så desperat att de anlitat en specialist för att "rensa" ut de ovälkomna gästerna och har dessutom tagit dit en präst för att välsigna huset.

BILDKÄLLA

Även familjens tre barn har känt sig hotade av spöket, som ska frammanats av ett så kallat Ouija-bräde som de använt. Bland annat ska anden ha sagt: "Jag ska skära halsen av era föräldrar."

BILDKÄLLA

Pappa Keiron Fry lyckades fotografera vad han hävdar är ett "demonbarn" (se bilden ovan).

– Min fru somnar välbehållen, märker inget under natten, men vaknar med smärtor, säger Keiron, rapporterar brittiska Mirror.

– Jag vaknade upp nästa dag och sa: 'Jag gjorde inte det där. Jag skulle aldrig slå min fru', fortsätter han.

BILDKÄLLA

Det hela började vid Halloween förra året och läget blir bara värre och värre enligt familjen. Inte ens familjens katt vågar gå upp i det hemsökta sovrummet längre.

Enligt spökjägaren har familjen drabbats av inte mindre än tre demoner och "hemsökningen" har påverkat parets äktenskap, eftersom de bråkar om spökena.

– Den paranormala utredaren sa att vi har en incubus-demon, den värsta demonen som finns, säger Keiron Fry.

Välbetalda "Ghostbustern" Robert Amour, kom till huset beväpnad med en bibel och ett kors. En tre timmars "husrensing" med Amour kostar "bara" 1300 kronor. Han ska ha skrikit till familjen att han kunde känna "ondskan i rummet" och sa att han "dräpt" två små demoner efter tjugo minuter. Men "stordemonen" klarade han inte av, den terroriserar fortfarande familjen.

Familjen Fry pratar inte längre med styvsonen Nicholas Busch, 23, som ska ha varit den som åkallat den påstådda anden.

Berättelsen är skrämmande lik intrigen i filmen Paranormal Actvity.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för spöken?
Tack för din röst!