1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Chefen "bekräftar" – McDonalds har en hemlig meny

Pratar lite på internet.


Ryktena har ju gått – McDonalds ska ha en hemlig meny för den med lite extra bakgrundskunskap. Nyheter24 har till och med tidigare skrivit om den legendariska burgaren McGangBang som ska finnas på den.

Faksimil Youtube

Eller för den delen The Air, Land & Sea.

Frågan har ju bara hela tiden varit om de faktiskt finns på riktigt – och i sådana fall var? Tidigare har man mest hört om USA och nu verkar det i alla fall som att de finns även i Skottland. Det är Mashable som berättar om en AMA på Reddit med en person är chef på en McDonalds i Glasgow och som bekräftar att den "hemliga" menyn existerar. Eller ja, möjligheten att beställa saker som inte finns på menyn existerar.

"Om du beställer en så är det inte säkert att den anställde känner igen namnet men om du berättar vad som är och är beredd att betala för ingredienserna så kommer du att få den", ska hen ha skrivit under sin frågestund.

Mashable har också kollat upp det hela med en talesperson för McDonalds i Storbritannien som nekar till att de skulle ha en hemlig meny – men som bekräftar att man oftast faktiskt kan få det man beställer.

Något som "bevisats" av att Buzzfeed tidigare testat på det hela:

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.