Vulkannutellapizzan är pizzornas pizza

Är det här det godaste som någonsin skapats?


Vulkanpizzan tog oss med storm. Nutellapizzan också.

Nu har ett geni kombinerat dessa två superpizzor till drömpizzan: Vulkannutellapizzan.

Bildkälla

– Vulkanpizzan har ju blivit väldigt populär så för två månader sedan började vi också servera den. Vi var först i Värmland med det, berättar Metin Kizil som är chef för Kroppkärrs Pizzeria i Karlstad för Nyheter24.

Kizil säger att kunder ofta kommer med tips till dem och rekommenderar nya smaker på pizzor. Nutellapizzan var ett tips.

– Vi tänkte först göra en vanlig nutellapizza men eftersom vulkanpizzan är så populär så bestämde vi oss att kombinera dem, säger Kizil.

På pizzan är det ost, nutella och chokladbitar och i mitten är det frukt och bär.



Bildkälla: Kroppkärrs Pizzeria

Detta har även Värmlands Folkblad skrivit om.

– Många som äter den rekommenderar sina vänner att prova och köper den igen.Det är många som köper vanliga pizzor och sedan en vulkannutellapizza att dela på som efterrätt, säger Metin Kizil.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Låter det här gott?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Något lägre vinst för Tele2

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.