Mannen kämpade för sin lilla penisunderskrift – förlorade femårig kamp

En man från Australien har kämpat i fem år för att behålla sin signatur. En signatur i form av en målad penis.


En man från Australien bestämde sig för att vara lite lustig och ritade en penis som sin underskrift. Det han inte visste var att det skulle ta honom fem år av kamp med myndigheter för att få den att bli godkänd. Vilket ännu inte hänt.

Lustigkurren heter Jared Hyam och han trodde att myndigheterna skulle godkänna den på en gång. För varför skulle de orka lägga ner energi på en så liten grej?

Där hade han fel och Jared fick arga brev och telefonsamtal som förbjöd honom från att använda underskriften. Det gjorde honom irriterad och kampen började.

Mannen började använda underskriften på körkort och pass. Flera gånger nekades ansökan men den slank också igenom systemet någon enstaka gång. Myndigheten som ansvarar för pass menade att det kunde uppfattas som "sexuella trakasserier."

33-åringen har försökt på alla möjliga sätt att få behålla sin teckning som signatur. Han läste till och med juridik för att vinna kampen som han förlorat i rättegången. Två gånger. Men den förtsätter. Senast var det Valkommissionen i landet som nekade signaturen men som kommer inkludera deras vinst i årsrapporten, uppger Mirror.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att mannen ska få ha sin underskrift?
Tack för din röst!