Johans geniala telefonbus gör succé på internet

Förvirringen är total! Vi kan inte sluta skratta efter den här busringningen!


Det var nån gång under 80-talet som Johan Håkansson i Kalmar och hans kompis Pontus fick den briljanta idén att ringa upp två personer med samma namn och sedan tejpa ihop lurarna på de gamla telefonerna. Resultatet blev total förvirring för de två uppringa kvinnorna. Killarna spelade in busringningarna på kassetband och häromveckan hittade Johan de gamla banden.

– Jag vet inte exakt när de spelades in, men det bör har varit någon gång i slutet på 80-talet. De är inspelade på kassettband med en freestyle och jag hittade bandet nyligen och tycket det var fantastiskt roligt, säger Johan till Nyheter24.

Johan bestämde sig för att lägga ut inspelningarna på nätet och nu skrattar hela internet år de två förvirrade kvinnorna. Sammanlagt är det tio geniala busringningar som letat sig ut på nätet och vi kan inte tacka Johan nog för det här!

– Folk verkar verkligen gilla dem, många skriver att de skattar så de gråter. Hos vissa är det nog nostalgi för vem har inte busringt någon gång? Många uppskattar nog också att allt är helt oregisserat, berättar Johan.

Här nedan hittar du inlägget med alla busringningarna. Varning för skratt!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.